Vorige slide
Volgende slide

Daniel

Gebiedsomschrijving:

Een wandelgebied met lage begroeiing en strekt zich uit van de weg naar westpunt tot de vlakte van Hato. Het gebied kent wat historische overblijfselen (van o.a. leerloierijen) men kan de grotten bezoeken van de vlakte van Hato en er zijn wat nissen om te pauzeren.

20150809 Daniel - groepswandeling (115)
20220325_090025

Bezoekersinfo:

De wandelroute is ongeveer 4,5 uur lang. De populaire ingang is achter het landhuis Daniel te vinden en indien deze gesloten is kan men de ‘early bird’ route nemen (ongeveer 200 meter voor het landhuis te vinden).
Op deze route vindt men een uitkijkpost om eventuele wilde ezels te spotten en zitbankjes. Dit pad komt uit op de zogenaamde hoofdroute. Deze is gesplitst in de oostelijke en noordelijke richting. Bij de splitsing ligt het kadaver van Danielle (met de lege en te kleine waterfles) hetgeen dat symbool staat voor wandelaars die te weinig water meenemen op hun wandeltocht.

20190512 Daniel - Uitkijktoren
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Beheer:

Stichting Uniek Curacao doet het onderhoud van het gebied en zorgt voor bankjes en wegbewijzering.

Gebiedskaart-Daniel-en-omstreken-768x579

Routebeschrijving:

Daniel ligt langs de Weg Naar Westpunt. Het wandelpad begint achter Landhuis Daniel. Via onderstaande knop kunt u bij de exacte locatie van Daniel komen en kunt u de routebeschrijving op de kaart aanvragen.