Previous
Next

Protecting Sea Turtles and their Habitat through Research, Conservation & Education

Wij zijn een NGO (een non-profit organisatie) die zich inzet voor het behoud, onderzoek, onderwijs en bewustwording met betrekking tot zeeschildpadden en hun leefomgeving op Curaçao. Wij werken samen met vrijwilligers en andere toegewijde mensen, die ons steunen met hun hulp, ervaring en donaties. Onze gezamenlijke missie is het beschermen van zeeschildpadden en hun leefomgeving.

Conservation

Wij houden ons bezig met verschillende beschermingsactiviteiten. Deze omvatten het verminderen van bedreigingen (verstrikking, haken, verandering van habitat, enz.), het verzorgen van schildpadden, nesten en broedsels, het monitoren van gedrag en andere activiteiten die bijdragen tot hun overleving.

STCC_Bord_7_122x122cm-scaled-e1590767396992

Research

Wij onderzoeken en volgen verschillende aspecten rond het leven en de omgeving van zeeschildpadden. We verzamelen gegevens, observeren en volgen hun gedrag, enz. Daarnaast volgen we de veranderingen en trends, die plaatsvinden in het leven van zeeschildpadden.

3373_STCC_Bord_6_122x122cm-1024x1024
Education

Bij STCC organiseren we veel educatieve activiteiten, zowel voor kinderen en volwassenen als voor toeristen. Educatie is belangrijk in gesprekken, om ongewenst en schadelijk gedrag te voorkomen. Bewustwording is een andere manier waarop we het publiek opvoeden.

3373_STCC_Bord_8_122x122cm-scaled-e1590767328707

Laten we samen de zeeschildpadden beschermen!!

Zeeschildpadden worden geconfronteerd met vele bedreigingen voor hun voortbestaan. Plasticvervuiling, klimaatverandering, stroperij en vele andere. Klik hier voor meer informatie over de bedreigingen voor zeeschildpadden op onze eigen website!

Reist u binnenkort naar Curaçao of andere locaties waar u zeeschildpadden kunt tegenkomen? Kennis van deze feiten kan handig zijn om ervoor te zorgen dat u en zij veilig en gelukkig zijn.