Previous
Next

Green Kidz

GreenKidz: Gratis en modern milieu onderwijs voor kinderen op Curaçao

Kleurplaten, kijkplaten, doeboeken & spelletjes, PowerPoint presentaties, lesprogramma’s, toetsen & video’s. Allemaal gratis beschikbaar in het Papiamentu en Nederlands.

Changing the mindset of generations

De GreenKidz Foundation heeft als motto: Changin the mindset of generations. Sinds de oprichting in 2016 zijn duizenden kinderen, tieners en leerkrachten in het funderend en voortgezet onderwijs bereikt met de gratis lesprogramma’s over natuur en milieu.

Moving toward a cleaner and greener Curaçao

De lesmaterialen van GreenKids zijn modern, kleurrijk en interactief en sluiten goed aan bij de belevingswereld van kinderen in het Caribisch gebied. Ze zijn gratis te downloaden door te klikken op de onderstaande groene knoppen. Ze zijn voor iedereen die er nieuwsgierig naar is, maar mogen niet commercieel worden gebruikt. 

Joining forces for a greater impact

Ben je een leerling, leerkracht, ouder, jongerenbegeleider, een potentiele partner- organisatie of gewoon iemand met hart voor ons milieu en onderwijs? Dan is de website van Greenkidz www.greenkidz.org wellicht interessant voor jou. 

Partnerschap GreenKidz & Stichting Uniek Curaçao

Het partnerschap tussen de twee organisaties is als vanzelfsprekend. Waar het kan ondersteunt Stichting Uniek Curaçao de activiteiten van GreenKidz, en andersom. Het vooruitzicht is om steeds meer samen te werken voor een schoner en bewuster Curaçao.