Previous
Next

Vrijwilligerswerk / Stage

Werken bij Stichting Uniek Curaçao

Intresse in een stage of vrijwilligerswerk bij Stichting Uniek Curaçao? De stichting biedt diverse mogelijkheden. Personen die financieel onafhankelijk zijn en op regelmatige basis tijd beschikbaar hebben, zijn van harte welkom!

Vrijwilligers

De stichting is altijd op zoek naar vrijwilligers die willen helpen. Zowel mensen die helpen op kantoor (bijvoorbeeld met media, marketing, projectplanning of administratief) als mensen die helpen in het veld (bijvoorbeeld technisch onderhoud of natuuronderhoud).

Stage

Gedurende het hele jaar heeft de stichting stageplekken voor studenten van elk niveau. Denk daarbij aan toerisme, watermanagement, bosbeheer, facility management, media, cartografie en communicatie. Belangrijk om te weten is dat je bij het kiezen voor Stichting Uniek Curaçao, je ervoor kiest om je in te zetten voor de ontwikkeling van Curaçao en de bevolking.

Je kunt het allemaal zelf regelen vanuit het buitenland, of contact opnemen met Wereldstage Curaçao voor een stageplek of vrijwilligerswerk bij de stichting. Deze organisatie verzorgt meeloop-, project- en afstudeerstages en ook voor vrijwilligerswerk kun je bij hen terecht. Wereldstage Curaçao helpt met praktische dingen, zoals huisvesting, vliegticket, verzekering, opvang bij aankomst en nog veel meer. Bekijk hun website voor het complete aanbod.

In enkele gevallen kun je ervoor kiezen om je stage zelf te regelen. Neem rechtstreeks contact met ons op met je voorstel en dan bekijken we de mogelijkheden.