Vorige slide
Volgende slide

St. Michiel Liber Steiger

Het gebied rondom St. Michiel Liber wordt gekenmerkt door prachtige natuur, met name de aanwezigheid van flamingo’s. Helaas heeft de populariteit van deze locatie ook geleid tot een onveilige situatie, waarbij mensen ongecontroleerd langs de weg stoppen om de flamingo’s te bekijken.

Het voorgestelde ontwerp van een steiger langs de weg, met een lengte van 50 meter en een breedte van 1,5 meter, biedt een oplossing voor dit probleem. De steiger zal dienen als een veilige plek voor bezoekers om de flamingo’s te observeren, terwijl het ook de toeristische aantrekkingskracht van het gebied vergroot. Daarnaast zijn er drie bruggetjes ontworpen om de toegang tot de steiger te vergemakkelijken, zonder de natuurlijke omgeving te verstoren.

Verkeersveiligheid: Het ontwerp van de steiger dient gepaard te gaan met maatregelen om de verkeersveiligheid te verbeteren. Het plaatsen van drempels op de weg om de snelheid van passerende voertuigen te verminderen zal een handige oplossing zijn. Ook is het handig om duidelijke borden te plaatsen die automobilisten waarschuwen voor de aanwezigheid van de steiger en het belang van langzaam rijden.

Parkeervoorzieningen: Om wildparkeren langs de weg te voorkomen, zijn er in het ontwerp speciale parkeervakken aangelegd nabij de steiger. Op deze manier kunnen bezoekers hun voertuigen op een georganiseerde en veilige manier parkeren, waardoor de verkeersdoorstroming wordt bevorderd.